تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
سینی شیرینیپزی را به اندازهی 25×35 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه زردهی تخممرغها را با نیمی از پودر شكر و وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سپس سفیدهی تخممرغها را در كاسهی دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
حالا زرده و سفیدهی تخممرغها را به آرامی بالیسك مخلوط كنید و آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید.
مراقب باشید حجم مایهی فراهم كرده از بین نرود! اكنون آن را در سینی بریزید و در همه جا بهطور یكسان پهن كنید.
سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 8 -10 دقیقه، رولت را بپزید.
همینكه اندكی رولت خنك شد، كاغذ را از آن جدا كنید و نان رولت را در كاغذ روغنی رول كنید و بگذارید كاملا خنك شود.
آنگاه خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
سپس 12 عدد از فندقها را كنار بگذارید و باقیماندهاش را خرد كنید.
حال فندق خرد كرده و عسل را به نیمی از خامهی فرم گرفته بیفزائید و مخلوط كنید و آن را روی رولت بمالید و صاف كنید.
اكنون دوباره رولت را رول نمائید و در كاغذ روغنی بپیچید. رولت را دستكم سه ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید تا برای مصرف آماده شود.
اینك رولت را برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی بگذارید و رویش را با باقیماندهی خامه و فندق بیارائید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید روی رولت را با خامه و پرالین فندق بیارائید.
به این منظور سه چهارم پیمانه شكر را همراه با یك چهارم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا كارامل شود.
آنگاه فندقهای برشته كرده را روی فویل چربكرده بچینید و كارامل را رویش بریزید. همینكه كارامل سفت و خنك شد، آن را خرد كنید.