گروه شیرینی پزی
آرد، نمک، شکر، پوست لیمو و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خردهنان درآید. آنگاه شیر را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آردپاشیده به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید. اکنون خمیرها را در قالبهای مینی مافین قرار دهید.
به گونهایکه کف قالبها را بپوشاند. اینک خمیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید و بعد مواد میانی را درون خمیر بریزید و شیرینی را 15-20 دقیقه دیگر، در فر بپزید.
آنگاه شیرینی را از فر درآورید و رویش را با شکلات سفید آبکرده و پودر پسته بیارائید.
یادآوری1: برای تهیه مواد میانی؛ همه مواد لازم را با هم مخلوط کنید.
یادآوری2: برای تهیه شیر عسلی کاراملی؛ قوطی شیرعسلی را بدون اینکه باز کنید، به مدت تقریبی 3 ساعت در آب بجوشانید. سپس صبر کنید تا قوطی کاملا خنک شود و آن را یک شب در یخچال نگه دارید.