آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره،کره بادام زمینی، شکر و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مواد خشک را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.
سپس رویش را به کمک چنگال بیارائید و با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اینک بیسکویت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه بیسکویتها خنک شدند، آنها را دو تا دو تا با کرم و مارمالاد به هم بچسبانید.
روش تهیه مواد میانی: پودر شکر،کره بادام زمینی و کره را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه شیر را بیفزائید و مخلوط کنید.