Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

شیرینی کرمدار مربایی

شیرینی کرمدار مربایی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20عدد

کره نرم شده  125گرم

کره بادام زمینی 100 گرم

شکر 50گرم

شکر قهوه ای 115گرم

تخم مرغ 1 عدد درشت

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آرد 200 گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ سودا یک دوم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

موادلازم میانی:

پودر شکر 80گرم

کره بادام زمینی 50 گرم

کره نرم 2 قاشق سوپخوری

شیر 1 قاشق سوپخوری

مارمالاد به دلخواه حدود یک سوم پیمانه

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره،کره بادام زمینی، شکر و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مواد خشک را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.

سپس رویش را به کمک چنگال بیارائید و با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اینک بیسکویت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، آنها را دو تا دو تا با کرم و مارمالاد به هم بچسبانید.

روش تهیه مواد میانی: پودر شکر،کره بادام زمینی و کره را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه شیر را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: شیرینی مرباییشیرینی کرمدارشیرینی خشکآشپزباشیمهدیس رحیمیان تعداد بازديد: 1752 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است