گروه شیرینی پزی
كف و دیوارهی قالب مربع 20 سانتیمتری را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و خوب چرب كنید.
آنگاه شكلات، كره و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا مایهی فراهم كرده را پیوسته هم بزنید تا شكلات آب شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید، وانیلین را بیفزائید و در قالب بریزید.
اكنون رویش را صاف كنید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا فاج كاملاً ببندد.
اینك آن را به اندازهی 2/5×2/5 سانتیمتر ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.