آشپزباشی - آرزو گنجی :
یادآوری : اين خمير نياز به استراحت دوم ندارد.
روشتهیه
شير، شكر و مايه خمير را در كاسة كوچكي بريزيد، رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا ماية خمير فعال شود. آنگاه در ظرف ديگري روغن مايع، نمك و ماية خمير ورآمده را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را كمكم بيفزائيد تا خمير نرم و مناسبي به دست آيد. حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. خمير فراهم كرده را در كاسة چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در حدود يك ساعت، در جاي گرم نگه داريد تا حجمش افزايش يابد. اكنون هر بار چانههائي به وزن 50 گرم، از خمير برداريد و به شكل توپ درآوريد. اينك هر تكه از خمير را در دستتان اندكي تخت كنيد و يك قاشق سوپخوري از مواد مياني در وسط آن بگذاريد و دوباره خمير را به شكل توپ درآوريد. آنگاه خميرهاي پر كرده را در سيني چرب كرده قرار دهيد. حالا چوبي را در آرد بزنيد و روي كلوچهها فشار دهيد تا طرح مهر روي خمير منتقل شود سپس روي خميرها زردة تخممرغ بماليد و اندكي خلال پسته بپاشيد. اكنون كلوچهها را به مدت تقريبي 25 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 190 درجة سانتيگراد بپزيد.
روش تهية مواد مياني: خرما و دارچين را با هم مخلوط كنيد.