Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

كلوچه خرما

كلوچه خرما

shooroshirin

0 0

آسان

25 دقیقه

30 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

شير     250 ميلي‌ليتر (يك پيمانه)
شكر     1 قاشق سوپخوري
مايه خمير     يك‌سوم قاشق چايخوري
روغن مايع     110 گرم
نمك     يك‌چهارم قاشق چايخوري
آرد     400 گرم
زردة تخم‌مرغ     1 عدد
خلال پسته     به ميزان لازم



مواد لازم مياني
خرماي پوره كرده     300 گرم
دارچين     1 قاشق چايخوري

آشپزباشی - آرزو گنجی :

یادآوری : اين خمير نياز به استراحت دوم ندارد.

روش‌تهیه

شير، شكر و مايه خمير را در كاسة كوچكي بريزيد، رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا ماية خمير فعال شود. آن‌گاه در ظرف ديگري روغن مايع، نمك و ماية‌ خمير ورآمده را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را كم‌كم بيفزائيد تا خمير نرم و مناسبي به دست آيد. حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. خمير فراهم كرده را در كاسة چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در حدود يك ساعت، در جاي گرم نگه داريد تا حجمش افزايش يابد. اكنون هر بار چانه‌هائي به وزن 50 گرم، از خمير برداريد و به شكل توپ درآوريد. اينك هر تكه از خمير را در دستتان اندكي تخت كنيد و يك قاشق سوپخوري از مواد مياني در وسط آن بگذاريد و دوباره خمير را به شكل توپ درآوريد. آن‌گاه خميرهاي پر كرده را در سيني چرب كرده قرار دهيد. حالا چوبي را در آرد بزنيد و روي كلوچه‌ها فشار دهيد تا طرح مهر روي خمير منتقل شود سپس روي خميرها زردة تخم‌مرغ بماليد و اندكي خلال پسته بپاشيد. اكنون كلوچه‌ها را به مدت تقريبي 25 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 190 درجة سانتيگراد بپزيد.


روش تهية مواد مياني: خرما و دارچين را با هم مخلوط كنيد.

برچسب ها: کلوچهکلوچه خرماییطرز تهیه کلوچه خرمایی تعداد بازديد: 833 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است