آشپزباشی- سحر سامانی
قالب 24 تائی مینیمافین را چرب كنید و كنار بگذارید. كره، شكر و بادام را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه زردهی تخممرغ و عرق بهار نارنج را بیفزائید و مخلوط كنید اكنون سفیدهی تخممرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مایهی فراهم كرده بیفزائید.
حالا آرد را روی مایه الك كنید و به آرامی بالیسك مخلوط كنید.
اینك مایهی به دست آمده را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی كنگرهدار بریزید و هر بار به اندازهی تقریبی یك قاشق چایخوری از آن را درون قالبها بگذارید و رویشان را با پالت صاف كنید.
حالا روی هر یك از آنها حلقههائی از خمیر بگذارید. آنگاه شیرینی را به مدت تقریبی 12-15دقیقه در فر گرمكرده با دمای 190 درجهی سانتیگراد بپزید و روی پنجرهی سیمی خنك كنید.
سپس روی شیرینی پودر شكر بپاشید و با مارمالاد بیارائید و در ظرف زیبائی بچینید.
نكات خواندنی
عرق بهار نارنج كه برای معطر كردن شربتها یا شیرینیها استفاده میشود، اعصاب را تقویت و بیخوابی را درمان میكند.
مصرف عرق بهار نارنج تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین میبرد و افرادی كه مشكل اختلال خواب دارند، میتوانند پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج با چای مصرف كنند.