تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
روغن و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با قاشق مخلوط كنید. آنگاه ماست، زرده تخممرغها و هل را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس آرد برنج، بیكینگپودر و آرد گندم را به مایه فراهم كرده افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را اندكی ورز دهید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 3 ساعت در دمای محیط نگه دارید.
اكنون تیغه مخصوص این شیرینی را روی چرخ گوشت نصب كنید و خمیر را چرخ كنید. اینك هر 4 سانتیمتر از خمیر را ببرید و با فاصله، در سینی چربكرده بچینید. (میتوانید برای برش خمیر، از قیچی استفاده كنید). آنگاه رویشان تخم خرفه بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.