آشپزباشی- سعید بابارحیمی
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. آنگاه آرد نخودچی را بیفزائید و تفت دهید تا بوی خوش آرد نخودچی بلند شود. سپس آن را كنار بگذارید تا كاملاً خنك شود.
حال پودر شكر، گردو و ادویه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا به شكل خمیر در آید. اكنون روی سینی قدری دارچین بپاشید و خمیر برشتوك را به ضخامت یك سانتیمتر روی آن باز كنید.
سپس روی برشتوك را با شكلات سفید آبكرده بپوشانید و همینكه شكلات سفت شد، رویش شكلات سیاه آبكرده بمالید.
بگذارید شكلات سیاه نیز سفت شود. اكنون آن را به شكل لوزی ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
نكات خواندنی
گردو را به نام غذای مغز میشناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست. بلكه به خاطر وجود امگا 3 فراوان آن میباشد. مصرف 4 عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا 3 میگردد.
بنابراین گردو برای تقویت حافظه، فرایند تفكر و تمركز موثر است. همچنین اسیدهای چرب امگا 3 و اسید آلفالینولنیك موجود در گردو به سلامت استخوانها كمك میكند و از پوكی استخوان جلوگیری مینماید.
اما زیادهروی در خوردن گردو موجب ورم لوزه و زخم شدن دهان میشود. باید توجه داشته باشید كه گردوی كهنه را استفاده نكنید. چرا كه با تغییر رنگ آن خواصش نیز تغییر میكند و طعمش تند میشود.