آشپزباشی- مریم امیری
كره و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد و پودر فندق را با هم مخلوط كنید و به مواد بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
سپس مایه به دست آمده را در كیسه مخصوص شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید. حالا كپسولهای كاغذی را از مایه پر كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه بپزید.
اكنون روی هر یك از شیرینیها یك عدد دراژه شكلاتی بگذارید و آنها را در ظرف زیبائی بچینید.