Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:04

اسلایس عسل و بادام هندی

اسلایس عسل  و بادام هندی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  150 گرم

پودر شکر 40 گرم

کره سرد (خرد کرده) 100 گرم

زرده تخم‌مرغ  1 عدد

آب سرد حدود 1 قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

آرد  50 گرم

شکر قهوه‌ای  55 گرم

کره آبکرده  45 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

عسل 90 گرم

بادام هندی برشته و بی‌نمک 375 گرم

عسل (اضافی) 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید که کاغذ از دو لبه طول قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه آرد و پودر شکر را در کاسه مناسی بریزید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط سازید تا به شکل خرده نان درآید.

سپس زرده تخم‌مرغ و آب را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و در قالب بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و بگذارید خنک شود.

سپس دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد کاهش دهید و مواد رویه را در قالب، روی پایه شیرینی بریزید و به مدت تقریبی30-35 دقیقه یا تا زمانی‌که روی شیرینی طلائی رنگ شود، بپزید.

آن‌گاه صبر کنید تا شیرینی کاملا خنک شود و قبل از برش، رویش عسل (اضافی) گرم کرده بمالید.

روش تهیه مواد رویه: آرد، شکر قهوه‌ای، کره، تخم‌مرغ، عسل (90 گرم) را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید و بعد بادام هندی را به آن بیفزائید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی شب عیداسلایس عسلاسلایس عسل و بادام هندیاسلایس خوشمزه عسلیاسلایس های خوشمزه نوروزی تعداد بازديد: 1702 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است