آشپزباشی - افسانه ظروفی
قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونهای بپوشانید که کاغذ از دو لبه طول قالب بلندتر باشد.
آنگاه آرد و پودر شکر را در کاسه مناسی بریزید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط سازید تا به شکل خرده نان درآید.
سپس زرده تخممرغ و آب را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و در قالب بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و بگذارید خنک شود.
سپس دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد کاهش دهید و مواد رویه را در قالب، روی پایه شیرینی بریزید و به مدت تقریبی30-35 دقیقه یا تا زمانیکه روی شیرینی طلائی رنگ شود، بپزید.
آنگاه صبر کنید تا شیرینی کاملا خنک شود و قبل از برش، رویش عسل (اضافی) گرم کرده بمالید.
روش تهیه مواد رویه: آرد، شکر قهوهای، کره، تخممرغ، عسل (90 گرم) را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید و بعد بادام هندی را به آن بیفزائید.