آشپز باشی - آرزو گنجی :
روشتهیه
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود. آنگاه زردة تخممرغ و عرق بهار نارنج را بیفزائید و هم بزنید. سپس آرد و بیکینگپودر را هم افزوده و مخلوط کنید. حالا خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشیده به کمک وردنه، به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اکنون روی خمیرهای قالب زده را با ترافل بیارائید و شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.