آشپزباشی - آرزو گنجی
شير، شكر و مايه خمير را در كاسه كوچکی بريزيد، رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مایه خمير فعال شود.
آنگاه در ظرف ديگری روغن مايع، نمك و مایه خمير ورآمده را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را كمكم بيفزائيد تا خمير نرم و مناسبی به دست آيد.
حالا خمير را روی سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. خمير فراهم كرده را در كاسه چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در حدود يك ساعت، در جای گرم نگه داريد تا حجمش افزايش يابد.
اكنون هر بار چانههائی به وزن 50 گرم، از خمير برداريد و به شكل توپ درآوريد.
اينك هر تكه از خمير را در دستتان اندکی تخت كنيد و يك قاشق سوپخوری از مواد ميانی در وسط آن بگذاريد و دوباره خمير را به شكل توپ درآوريد.
آنگاه خميرهای پر كرده را در سینی چرب كرده قرار دهيد. حالا چوبی را در آرد بزنيد و روی كلوچهها فشار دهيد تا طرح مهر روی خمير منتقل شود .
سپس روی خميرها زرده تخممرغ بماليد و اندکی خلال پسته بپاشيد. اكنون كلوچهها را به مدت تقریبی 25 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتيگراد بپزيد.
روش تهیه مواد ميانی: خرما و دارچين را با هم مخلوط كنيد.
يادآوری: اين خمير نياز به استراحت دوم ندارد.