آشپزباشی - مریم امیری
آب گرم، مایه خمیر و 1 قاشق از پودر شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و صبر کنید مایه خمیر فعال شود.
آنگاه کره، روغن مایع، پودر هل و جوزهندی را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط کنید. سپس مایه خمیر ورآمده را همراه با آرد شیرینی و آرد سمولینا به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید تا مواد خمیر شود.
حالا خمیر را اندکی ورز دهید و در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر2 برابر شود.
اکنون هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر را بردارید و آن را به شکل توپ درآورید و بعد روی صفحه مشبک یا هر صفحه طرحداری پهن کنید تا طرح صفحه روی خمیر منتقل شود.
سپس خمیر را رول کنید و در روغن داغ سرخ نمائید. بامیههای سرخ کرده را از روغن خارج کرده و بلافاصله در شربت خنک شده قرار دهید.
پس از چند دقیقه، بامیهها را از شربت بیرون آورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا شربت اضافیاش گرفته شود. آنگاه قدری پودر بسته روی بامیهها بپاشید و آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه شربت: شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. آنگاه دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید. حالا شربت را 5 دقیقه بجوشانید بعد آن را صاف کنید.