تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، پودر شكر، وانیلین و تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و یك دقیقه با همزن برقی بزنید. آنگاه عسل را بیفزائید و مخلوط كنید و آرد را كمكم اضافه كنید.
مایه را با قاشق فلزی هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را اندكی ورز دهید و در كیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس یكسوم از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.
حالا قدری از مایه میانی را وسط خمیرها بگذارید. باقیمانده خمیر را نیز به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل گل مارگریت 3 و 4 سانتیمتری قالب بزنید. اكنون این خمیرها را به شكل گل روی مایهی میانی بگذارید و با ترافلهای زیبا رویش را بیارائید.
آنگاه سینی را در فر به مدت تقریبی 15 - 20 دقیقه بگذارید و شیرینی را بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید و نیم ساعت در یخچال نگهدارید.
یادآوری: چنانچه مایه میانی به اندازه كافی سفت نبود، قدری گردوی آسیاب كرده به آن بیفزائید.