تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره، وانیلین و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و سبك شود. آنگاه مخلوط آرد و آرد ذرت را همراه با شیر در 2 نوبت به كره بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خمیر فراهم كرده را در كیسه نایلونی بگذارید و دستكم نیمساعت در یخچال نگه دارید.
در این میان فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل ستاره قالب بزنید و نیمی از آنها را با برشگر كوچكتری به همان شكل، خالی كنید.
خمیرهای قالب خورده را در سینی بچینید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون سینی را در فر قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و رویشان مارمالاد بمالید.
سپس شیرینیهای توخالی را رویشان بگذارید و با پودر شكر بیارائید. آنگاه ستارههای برفی را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری1: میتوانید برای تهیه این شیرینی از مارمالادهائی چون زردآلو، توتفرنگی، بلوبری و غیره استفاده كنید.
یادآوری 2: ماندگاری این شیرینی بیشتر از 4 روز در دمای محیط و در ظرف دردار میباشد.