تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با درجه كند همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پنیر خامهای را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس تخممرغ و پوست پرتقال را اضافه كنید و آرد، زنجفیل، نمك و دارچین را نیز درون مایه بریزید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید. آنها را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 12-14 دقیقه، در فر گرمكرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با كرم گاناش، دو تا دو تا به هم بچسبانید.
حالا شیرینی را با شكلات شیری آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، آنگاه شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود. حالا بگذارید كرم گاناش در دمای محیط خنك شود.
یادآوری: مدت ماندگاری این شیرینی، 2 هفته در ظرف دربسته در یخچال میباشد.