سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كاغذ را اندكی چرب كنید. آنگاه پودرنارگیل و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس سفیدههای تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا مایه، گرم شود. اكنون آن را از روی حرارت بردارید و آرد برنج، آبلیمو و روغن مایع را اضافه كنید و مایه به دست آمده را 2 ساعت در یخچال بگذارید. اینك مایه شیرینی نارگیلی را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 2 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله، روی سینی بگذارید و اندكی پسته بپاشید. آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، بپزید.