آشپزباشی - آرزو گنجی
کره، پودر شکر و نشاسته ذرت را در کاسه مناسبی بریزید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه وانیلین و ماست را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را به مایه فراهم کرده افزوده و مواد را با دست مخلوط نمائید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی، به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید .
حالا روی نیمه دایرهها یک قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و روی نیمه دیگر خمیر 4 برش ایجاد کنید به گونهای که این برشها قطع نشوند.
اکنون قـــسمت بــرش خورده خمیر را روی مایه میانی تا کنید و در سینی شیرینیپزی چربکردهبچینید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.