تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالبی به ابعاد 20×30 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید، به گونهای كه كاغذ از لبههای قالب 5 سانتیمتر بلندتر باشد.
آنگاه شكر، آرد و پوست پرتقال را در كاسهی مناسبی بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.
حالا آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اینك خمیر را در قالب پهن كنید و مواد میانی را رویش بریزید و صاف كنید.
اكنون قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 25 دقیقه، در فر بپزید تا طلائی رنگ شود.
همینكه شیرینی خنك شد، مواد رویه را رویش بریزید و گردو بپاشید و به شكل مستطیلهای كوچك ببرید.
حالا شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مواد میانی: در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را بیفزائید.
آنگاه اسانس بادام، پودر بادام و هویج را نیز اضافه كنید.
روش تهیهی مواد رویه: پنیر خامهای را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس گردو را به آن اضافه كنید.