Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

شیرینی آلمانی

شیرینی آلمانی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن قنادی 225 گرم

 

پودر شكر 100 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 375 گرم

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مارمالاد دلخواه حدود 300 گرم

 

شكلات سیاه آبكرده به میزان لازم

 

شكلات سفید آبكرده به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مسعود بابارحیمی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه روغن و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

حال تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، نمك و زعفران را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید.

اكنون خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه‌ دارید تا سرد شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم‌ سانتیمتر باز كنید و با برشگر دلخواه قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

آن‌گاه سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آنها را دوتادوتا با مارمالاد به هم بچسبانید و رویشان را با شكلات سیاه و سفید بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی آلمانیروش تهيه شیرینی آلمانیآموزش شیرینی آلمانیمواد لازم شیرینی آلمانیتهيه شیرینی آلمانی تعداد بازديد: 2618 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است