تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مسعود بابارحیمی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه روغن و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
حال تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، نمك و زعفران را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید.
اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا سرد شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر دلخواه قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.
آنگاه سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آنها را دوتادوتا با مارمالاد به هم بچسبانید و رویشان را با شكلات سیاه و سفید بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.