تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
آرد، آرد ذرت، نمک و بیکینگپودر را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید. آنگاه کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس زرده تخممرغها، پوست لیمو و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط آرد را درون این مایه بریزید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. سپس آن را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اینک سینی را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویش را با آیسینگ بیارائید و پسته بپاشید.
روش تهیه آیسینگ: آبلیمو را کمکم به پودر شکر بیفزائید و مخلوط کنید تا آیسینگ به غلظت مناسب برسد.