آشپزباشی - مریم امیری :
روش تهیه
گلوكز و خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گلوكز در خامه حل شود و خامه نيز داغ شود. آنگاه ظرف را از روي حرارت برداريد و شكلات شيري خرد كرده را بيفزائيد و هم بزنيد تا شكلات آب شود. سپس پودر شكر، كره و زنجفيل را اضافه كنيد و ماية فراهمكرده را در يخچال بگذاريد تا سفت شود. اكنون هر بار به اندازة يك قاشق سوپخوري از اين مايه را برداريد و به شكل توپ درآوريد و در شكلات سفيد رنده كرده بغلتانيد. سپس اندكي پودر كاكائو روي شكلاتها الك كنيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد.
خواص زنجبیل
زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است . عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار میرود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید محسوب میشود، زنجبیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجبیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.