Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

شیرینی فنلاندی

شیرینی فنلاندی

shooroshirin5

0 0

آسان

16 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 150 گرم

 

پودر شكر 50 گرم

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

اسانس بادام چند قطره

 

آرد 250 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

خلال بادام 50 گرم

 

عسل 3 قاشق سوپخوری

 

پودر پسته به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید، كره، پودر شكر، نمك و اسانس بادام را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حال آرد را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. آن‌گاه خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده‌ی مصرف شود.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز كنید و با برشگر مربع شكل به اندازه‌ی 4 سانتیمتر قالب بزنید.

اكنون وسط نیمی از این مربع‌ها را با برشگر كوچكتری خالی كنید. خمیرهای كامل را در سینی بچینید، رویشان تخم‌مرغ بمالید و خمیرهای میان‌تهی را رویشان بگذارید.

در قسمت خالی خمیرها خلال بادام بریزید و سینی را به مدت 10 - 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند.

اینك شیرینی‌ها را از فر در آورید و قدری عسل روی بادام‌ها بریزید و با پودر پسته بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی فنلاندیشیرینی عسلیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزی تعداد بازديد: 2500 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است