تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید، كره، پودر شكر، نمك و اسانس بادام را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حال آرد را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. آنگاه خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادهی مصرف شود.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز كنید و با برشگر مربع شكل به اندازهی 4 سانتیمتر قالب بزنید.
اكنون وسط نیمی از این مربعها را با برشگر كوچكتری خالی كنید. خمیرهای كامل را در سینی بچینید، رویشان تخممرغ بمالید و خمیرهای میانتهی را رویشان بگذارید.
در قسمت خالی خمیرها خلال بادام بریزید و سینی را به مدت 10 - 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینیها بپزند.
اینك شیرینیها را از فر در آورید و قدری عسل روی بادامها بریزید و با پودر پسته بیارائید.