آشپزباشی- افسانه ظروفی:
روشتهیه
كره، پودر شكر، وانيلين و پوست پرتقال را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه زردة تخممرغها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد، فندق و نمك را افزوده و مخلوط سازيد تا خمير مناسبي حاصل شود و به دست نچسبد! حالا خمير فراهم كرده را در كيسة نايلوني بگذاريد و نيم ساعت در يخچال نگه داريد تا آمادة باز كردن شود. اكنون خمير را روي سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقريبي 3 ميليمتر باز كنيد و با برشگر دلخواهتان قالب بزنيد. خميرهاي برش خورده را در سيني شيرينيپزي داراي كاغذ روغني بچينيد و به مدت تقريبي 10-12 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد. همينكه بيسكويتها خنك شدند، شكلاتهاي قالبي را به كمك اندكي شكلات آبكرده، به بيسكويت بچسبانيد. اكنون بيسكويت فندق و شكلات را براي پذيرائي، در ظرف زيبا و مناسبي بچينيد.
یادآوری
شکلات اين بيسكويت در قالب سليكوني شكلات تهيه شده است كه ميتوانيد آن را از فروشگاههاي لوازم قنادي تهيه كنيد.
ميل كردن اين بيسكويت شكلاتي، همراه با فنجاني نوشيدگي گرم، در هواي سرد زمستان، بسيار دلپذير است.
خواص فندق
از خواص فندق میتوان به وجود مواد مغذی فراوان در آن اشاره کرد. هر چند مواد مغذی موجود در آن کالری زیادی دارند، اما سرشار از مواد مفید و چربیهای سالم هستند.