تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
كره، عسل و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و مایه، 1 دقیقه بجوشد.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه، اندكی خنك شود. سپس آرد و زنجفیل را بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون سینی شیرینیپزی را چرب كنید و هر بار به اندازهی یكدوم قاشق چایخوری از مایهی فراهمكرده بردارید و با فاصله روی سینی بگذارید.
حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 5-8 دقیقه شیرینی را بپزید.
مراقب باشید قبل از اینكه شیرینی كاملاً خنك شود، آن را از سینی جدا كنید و در دست رول نمائید.
اینك شیرینی را با شكلات بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: میتوانید به جای سینی از ورق سلیكونی نیز بهره بگیرید.