روشتهیه
براي تهيه ساق عروس از خمير قطاب استفاده كرده به اين ترتيب كه خمير را به صورت لواش نازك باز كرده، دور ني مخصوص پيچيده به طوريكه دو سر باز آن روي هم قرار گيرد. خمير را فشار دهيد تا به هم بچسبد. سپس به اندازة يك بند انگشت خميرها را روي ني طوري برش دهيد كه دورتادور آن برش بخورد. روغن فراوان را داغ كنيد. نيها را داخل روغن انداخته تا خمير دور آن سرخ شده از ني جدا شود. خمير را زير و رو كنيد تا كاملاً طلايي شود سپس در صافي ريخته تا روغن اضافه آن كشيده شود. از پودر بادام مخلوط شده با پودر قند و يا پودر پسته براي پر كردن داخل آنها استفاده كنيد. و روي ساق عروسها را پودر قند بپاشيد و يا در صورت تمايل دو سر آن را با شربت چسبنده كنيد و داخل پودر پسته بزنيد.