Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

ساق عروس

ساق عروس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ.............2 عدد

ماست خامه‌اي.............100 گرم

روغن آب‌شده...............100 گرم

آرد ...............200 گرم

 

مواد مياني قطاب:

بادام پودر شده................250 گرم

پودر شكر.................125 گرم

هل آسياب شده................1 قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

براي تهيه ساق عروس از خمير قطاب استفاده كرده به اين ترتيب كه خمير را به صورت لواش نازك باز كرده،‌ دور ني مخصوص پيچيده به طوري‌كه دو سر باز آن روي هم قرار گيرد. خمير را فشار دهيد تا به هم بچسبد. سپس به اندازة يك بند انگشت خمير‌ها را روي ني طوري برش دهيد كه دورتادور آن برش بخورد. روغن فراوان را داغ كنيد. ني‌ها را داخل روغن انداخته تا خمير دور آن سرخ شده از ني جدا شود. خمير را زير و رو كنيد تا كاملاً‌ طلايي شود سپس در صافي ريخته تا روغن اضافه آن كشيده شود. از پودر بادام مخلوط شده با پودر قند و يا پودر پسته براي پر كردن داخل آن‌ها استفاده كنيد. و روي ساق عروس‌ها را پودر قند بپاشيد و يا در صورت تمايل دو سر آن را با شربت چسبنده كنيد و داخل پودر پسته بزنيد.

برچسب ها: کیکشیرینیقنادیآموزش شیرینی پزیشیرینی عید تعداد بازديد: 306 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است