Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

شیرینی اسپاگتی

شیرینی اسپاگتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

اسپاگتی ظریف(موی فرشته) 225 گرم

 

نمك  به میزان لازم

 

كره آبكرده 115 گرم

 

پسته خرد كرده  175 گرم

 

شكر 115 گرم

 

آب  150 میلی‌لیتر

 

عسل  115 میلی‌لیتر

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

پاستا را در آب‌جوش و نمك بپزید و همین كه نرم شد، آن را در صافی بریزید. آن‌گاه پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا 4 قالب گِرد به قطر 5 سانتیمتر چرب كنید و در هر كدام، به مقدار مساوی پاستا بریزید و آن‌ها را كمی با دست فشار دهید.

سپس نیمی از پسته را روی آن‌ها بپاشید و دوباره پاستا بریزید تا قالب‌‌ها پر شوند.

اكنون قالب‌ها را در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا پاستا طلائی رنگ شود. شكر را با آب و عسل بجوشانید تا شكر، حل شود و شربت، كمی غلیظ گردد. بعد آبلیمو را بیفزائید و پس از 5 دقیقه، شربت را از روی اجاق بردارید.

از یك پالت برای درآوردن پاستا از قالب كمك بگیرید و با احتیاط، پاستا را از قالب بیرون آورید و در ظرف مورد نظر قرار دهید. رویش شربت بریزید و پسته بپاشید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیاسپاگتیآشپزباشیشیرینی اسپاگتیآموزش شیرینی اسپاگتیروش تهیه شیرینی اسپاگتیتهیه شیرینی اسپاگتی تعداد بازديد: 1606 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است