آشپزباشی
پاستا را در آبجوش و نمك بپزید و همین كه نرم شد، آن را در صافی بریزید. آنگاه پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا 4 قالب گِرد به قطر 5 سانتیمتر چرب كنید و در هر كدام، به مقدار مساوی پاستا بریزید و آنها را كمی با دست فشار دهید.
سپس نیمی از پسته را روی آنها بپاشید و دوباره پاستا بریزید تا قالبها پر شوند.
اكنون قالبها را در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا پاستا طلائی رنگ شود. شكر را با آب و عسل بجوشانید تا شكر، حل شود و شربت، كمی غلیظ گردد. بعد آبلیمو را بیفزائید و پس از 5 دقیقه، شربت را از روی اجاق بردارید.
از یك پالت برای درآوردن پاستا از قالب كمك بگیرید و با احتیاط، پاستا را از قالب بیرون آورید و در ظرف مورد نظر قرار دهید. رویش شربت بریزید و پسته بپاشید.