آشپزباشی - افسانه ظروفی :
روش تهیه
225 گرم از شکلات را با کره و قهوه در کاسة مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید. آنگاه تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و غلیظ شود. سپس شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. حالا آرد، بیکینگپودر و نمک را افزوده و مخلوط کنید. اکنون 85 گرم از باقیماندة شکلات را خرد کنید و آن را همراه با مغزها به خمیر فراهم کرده اضافه کنید. اینک با اسکوپ بستنی 24 تکه از خمیر حاصل را روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 16 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. شیرینیها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و رویش را با خطوطی از باقیمانده شکلات بیارائید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید هر دو عدد کوکی را با کرم گاناش یا نوتلا به هم بچسبانید