Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

کوکی دلپذیر شکلاتی

کوکی دلپذیر شکلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

16 دقیقه

24 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 24 عدد

شکلات 365 گرم
کرة‌ بی‌نمک 90 گرم
قهوه 1 قاشق چایخوری
تخم‌مرغ 2 عدد
شکر قهوه‌ای روشن 150 گرم
آرد  225 گرم
بیکینگ‌پودر یک چهارم قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
گردو یا بادام یا بادام هندی  50 گرم خرد کرده
فندق خرد کرده 50 گرم
شکلات آبکرده برای تزئین  40 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی :

روش تهیه

225 گرم از شکلات را با کره و قهوه در کاسة مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و غلیظ شود. سپس شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. حالا آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را افزوده و مخلوط کنید. اکنون 85 گرم از باقیماندة شکلات را خرد کنید و آن را همراه با مغزها به خمیر فراهم کرده اضافه کنید. اینک با اسکوپ  بستنی 24 تکه از خمیر حاصل را روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 16 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و رویش را با خطوطی از باقیمانده شکلات بیارائید.

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید هر دو عدد کوکی را با کرم گاناش یا نوتلا به هم بچسبانید

برچسب ها: کوکیافسانه ظروفیکوکی شکلاتیطرز تهیه کوکی شکلاتیتزئین کوکی تعداد بازديد: 1145 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است