تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
آرد را در تابهی مناسبی بریزید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگش تغییر كند.
آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و فندق، هل، پودرشكر و كره را به آرد بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
حالا نیمی از رنگینك را بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه در اندازهی 20×30 سانتیمتر و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.
سپس خرما، گردو، كنجد، دارچین و روغن مایع را با هم مخلوط كنید و بین دو نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و به اندازهی 20×30 سانتیمتر درآورید.
اكنون خمیر خرمائی را روی رنگینك قرار دهید و باقیماندهی رنگینك را نیز به همین ترتیب باز كنید و روی مخلوط خرما قرار دهید.
همینكه رنگینك خنك شد، آن را به شكل لوزیهای كوچك ببرید و با پسته بیارائید.