Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:17

تافی گردویی

تافی گردویی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

 کره   90  گرم           

شکر   115گرم

شکر قهوه‌ای   35 گرم

شیره انگور  یک  قاشق سوپخوری 

قهوه فوری  یک قاشق سوپخوری 

دارچین  یک چهارم قاشق چایخوری 

نمک  یک هشتم قاشق چایخوری

آب  2 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ  65 گرم

شکلات سفید 65 گرم

گردوی برشته و خرد‌کرده 115گرم

آشپزباشی - مریم امیری

قالب مربع 20 سانتیمتری را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید.

آن‌گاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس شکر را بیفزایید.

همینکه شکر حل شد شکر قهوه‌ای، شیره انگور، قهوه، دارچین، نمک و آب را بیفزائید و این مخلوط را20 دقیقه روی حرارت هم بزنید.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و بلافاصله شکلات تلخ و سفید آبکرده را روی تافی بریزید و با نوک چاقو به شکل مرمری درآورید.

اکنون گردو را روی تافی بپاشید و آن را در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

سپس تافی را از قالب درآورید و به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریتافی گردوییطرز تهیه تافی گردوییشیرینی پزی خانگیطرز تهیه انواع تافیمواد لازم برای تهیه تافی گردوییآموزشگاه عطر سیب تعداد بازديد: 1377 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است