آشپزباشی - مریم امیری
قالب مربع 20 سانتیمتری را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید.
آنگاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس شکر را بیفزایید.
همینکه شکر حل شد شکر قهوهای، شیره انگور، قهوه، دارچین، نمک و آب را بیفزائید و این مخلوط را20 دقیقه روی حرارت هم بزنید.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و بلافاصله شکلات تلخ و سفید آبکرده را روی تافی بریزید و با نوک چاقو به شکل مرمری درآورید.
اکنون گردو را روی تافی بپاشید و آن را در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
سپس تافی را از قالب درآورید و به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.