تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
کره، پودر شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را بیفزائید و مواد را به شکل خمیر درآورید. حالا خمیر بهدستآمده را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقريبی یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آردپاشیده، به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر پهن کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
آنگاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بیسکویتها را به مدت تقریبی 15دقیقه، بپزید. سپس بیسکویتها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
حالا خمیر فوندانت را روی سطح پودرشکر پاشیده به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز کنید و با برشگر کوچکتری نسبت به بیسکویتها، قالب بزنید. سپس روی بیسکویتها مارمالاد بمالید.
روی فوندانتهای برش خورده، شابلون دلخواهتان را قرار دهید و رویش آیسینگ بکشید. اینک شابلون را به آرامی بردارید و فوندانت را روی بیسکویت قرار دهید.
یادآوری: از روش تهیه آیسینگ در دستور (کیک با تزئین استنسیل) استفاده کنید.