تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
زرده تخممرغ، آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید. آنگاه شیر را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را 2 قسمت كنید و نیمی از آن را در قالب چربكرده 20×30 سانتیمتری پهن كنید. حالا مایه میانی را رویش بریزید و باقیمانده خمیر را نیز روی این مایه پهن كنید. اكنون سفیده تخممرغ را رویش بمالید و شكر و دارچین بپاشید.
قالب را در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 50 – 55 دقیقه، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: سیب، گردو، شكر و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.