Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

شکلات اورئو عسلی

شکلات اورئو عسلی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

شیر عسلی ۱۶۰ گرم

کره   ۲۰ گرم

خامة صبحانه  ۲ قاشق سوپخوری

بیسکویت اورئو خرد کرده ۲۵۰ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

شیر عسلی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود.

آنگاه خامه را به آن بیفزائید و بگذارید داغ شود ولی نجوشد! سپس بیسکویت اورئو را به آن افزوده و مخلوط سازید.

حالا این مخلوط را در قالب به اندازه10×25 (دارای کاغذ روغنی) بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.

اکنون آن را به اندازة دلخواهتان برش دهید و در پودر شکر بغلتانید.

برچسب ها: شکلاتشیرینی عسلیآشپزباشیشور و شیرینشکلات اورئو عسلیشکلات عسلی تعداد بازديد: 1061 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است