تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
قالب مستطیل 23×25 سانتیمتری را چرب كنید و كنار بگذارید.
آنگاه مواد خشك را در ظرف مناسبی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید.
سپس پوست و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در قالب پهن كنید.
با چاقوی تیز خطوط برش را روی خمیر ترسیم نمائید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 160 درجهی سانتیگراد بپزید.
سپس 10 دقیقه صبر كنید تا شیرینی خنك شود و برشهای شیرینی را از هم جدا كنید (برشهای 4×7 سانتیمتری).
اینك نیمی از هر شیرینی را در مایهی رویه فرو ببرید و در سینی دارای كاغذ آلومینیومی بچینید تا رویهی شیرینی ببندد.
آنگاه شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مواد رویه: پودر شكر را الك كنید و همراه با پوست و آبلیمو، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا مایهی روان و یكدستی حاصل شود.