تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
زردههای تخممرغ، آب و روغن را دركاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آرد را به تدریج بیفزایید تا خمیر لطیفی به دست آید.
روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه، استراحت دهید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، تا حد امكان نازك باز كنید و به اندازهی 10×10 سانتیمتر، ببرید.
هر بار قدری از مخلوط مواد میانی را لبهی خمیر بریزید و رول كنید. لبهی خمیر را مرطوب كنید تا انتهای خمیر كاملاً بچسبد.
حال رولهای خمیر را به شكل حلزونی بپیچید و كنار هم در سینی چربكرده، بچینید.
رویشان روغن بمالید و در فر گرم شده با دمای 175 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، نیمی از شربت داغ را رویش بریزید و پس از 3-4 ساعت، باقیماندهی شربت را گرم كنید و دوباره روی باقلوا بدهید.
اكنون باقلوای حلزونی را یك شب در یخچال نگه دارید و برای پذیرایی در ظرف مناسب و زیبایی، بچینید و با پودر پسته بیارائید.
یادآوری: برای تهیهی شربت: 250 گرم شكر را همراه با 125 میلیلیتر آب و یكهشتم قاشق چایخوری جوهر لیمو درظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.
آنگاه شربت را دو دقیقه بجوشانید.