Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

باقلوای حلزونی

باقلوای حلزونی

shooroshirin5

0 0

سخت

30 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر باقلوا 1 واحد

 

روغن جامد آبكرده 150گرم

 

پودر پسته به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی یك واحد خمیر باقلوا

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

آب 4 قاشق سوپخوری

 

روغن جامد آبكرده 2 قاشق سوپخوری

 

آرد به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

مغز گردو و یا بادام یا بادام هندی آسیاب كرده 200 گرم

 

پودر شكر 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

زرده‌های تخم‌‌مرغ، آب و روغن را دركاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آرد را به تدریج بیفزایید تا خمیر لطیفی به دست آید.

روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه، استراحت دهید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، تا حد امكان نازك باز كنید و به اندازه‌ی 10×10 سانتیمتر، ببرید.

هر بار قدری از مخلوط مواد میانی را لبه‌ی خمیر بریزید و رول كنید. لبه‌ی خمیر را مرطوب كنید تا انتهای خمیر كاملاً بچسبد.

حال رول‌های خمیر را به شكل حلزونی بپیچید و كنار هم در سینی چربكرده، بچینید.

رویشان روغن بمالید و در فر گرم شده با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید.

همینكه شیرینی خنك شد، نیمی از شربت داغ را رویش بریزید و پس از 3-4 ساعت، باقیمانده‌ی شربت را گرم كنید و دوباره روی باقلوا بدهید.

اكنون باقلوای حلزونی را یك شب در یخچال نگه دارید و برای پذیرایی در ظرف مناسب و زیبایی، بچینید و با پودر پسته بیارائید.

یادآوری: برای تهیه‌ی شربت: 250 گرم شكر را همراه با 125 میلی‌لیتر آب و یك‌هشتم قاشق چایخوری جوهر لیمو درظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.

آن‌گاه شربت را دو دقیقه بجوشانید.

 

برچسب ها: آموزش باقلواانواع باقلواکیک و شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش قنادیباقلوای حلزونی تعداد بازديد: 3083 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این باقلوا چیست؟