Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

مکعب‌های شکلات و نارگیل

مکعب‌های شکلات و نارگیل

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

40 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 40 عدد

کرة نرم شده................... 90 گرم

شکر دانه‌ریز................. 110 گرم

وانیل شکری.............. یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ.................. 2 عدد

آرد ................... 150 گرم

بیکینگ‌پودر.................... 1 قاشق چایخوری

نمک.................. 1 پینچ

شیر............... 2 قاشق سوپخوری

پودر نارگیل.................  180 گرم

 

مواد لازم برای تهیة رویة شکلاتی:

پودر شکر................... 320 گرم

پودر کاکائو.................  25 گرم

کره.................. 10 گرم

شیر.................... 125 گرم

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، شکر، وانیل، تخم‌مرغ‌ها، آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و شیر را در کاسة مناسبی بریزید و مواد را ابتدا با درجة کند همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.

سپس سرعت همزن را افزایش دهید و مایة‌کیک را به مدت تقریبی 10 دقیقه هم بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. حالا مایة‌فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید. اکنون کیک را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه کیک طلائی رنگ شود، در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، رویش را بپوشانید و در حدود 10 ساعت در دمای محیط نگه دارید. اینک کیک را به مکعب‌های 2 سانتیمتری برش دهید و نیم ساعت در فریزر نگه دارید. آن‌گاه کیک‌ها را به کمک خلال دندان، در مایة شکلاتی فرو ببرید. و بعد در پودر نارگیل بغلتانید. حالا مکعب‌های نارگیلی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیة رویة شکلاتی:

پودر شکر و پودر کاکائو را الک کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه این مخلوط را روی بخار آب جوش بگذارید و کره و شیر را به آن بیفزائید. سپس آن را پیوسته هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. حالا آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

یادآوری

چنانچه در حین کار مایة شکلاتی خیلی سفت شد، آن را با اندکی آب جوش روان کنید.

برچسب ها: دسرشیرینیشکلاتمکعب‌های شکلات و نارگیلطرز تهیه مکعب‌های شکلات و نارگیلپودر کاکائو تعداد بازديد: 280 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است