روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره، شکر، وانیل، تخممرغها، آرد، بیکینگپودر، نمک و شیر را در کاسة مناسبی بریزید و مواد را ابتدا با درجة کند همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.
سپس سرعت همزن را افزایش دهید و مایةکیک را به مدت تقریبی 10 دقیقه هم بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. حالا مایةفراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید. اکنون کیک را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه کیک طلائی رنگ شود، در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، رویش را بپوشانید و در حدود 10 ساعت در دمای محیط نگه دارید. اینک کیک را به مکعبهای 2 سانتیمتری برش دهید و نیم ساعت در فریزر نگه دارید. آنگاه کیکها را به کمک خلال دندان، در مایة شکلاتی فرو ببرید. و بعد در پودر نارگیل بغلتانید. حالا مکعبهای نارگیلی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیة رویة شکلاتی:
پودر شکر و پودر کاکائو را الک کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه این مخلوط را روی بخار آب جوش بگذارید و کره و شیر را به آن بیفزائید. سپس آن را پیوسته هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. حالا آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
یادآوری
چنانچه در حین کار مایة شکلاتی خیلی سفت شد، آن را با اندکی آب جوش روان کنید.