تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
هستههای خرما را در آورید و خرما را چرخ كنید. آنگاه خرما را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط نرم و یكدستی به دست آید.
حالا هل، دارچین و زنجفیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. سپس آرد را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
اینك كره را بیفزائید و پس از 5 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید. حالا یك نایلون روی میز كار بگذارید و رویش را چرب كنید.
مخلوط خرما را روی نایلون بریزید و پهن كنید تا به شكل مستطیل و به ضخامت 3 میلیمتر درآید. آنگاه آرد را به صورت یكنواخت و با فاصلهی یك سانتیمتر از لبههای خرما، رویش بریزید و صاف كنید.
حالا به كمك نایلون آن را از طول رول كنید و محكم ببندید. اینك رولت خرما و حلوا را به مدت 4-5 ساعت در یخچال نگه دارید و بعد به عرض یك سانتیمتر ببرید و در ظرف مناسبی بچینید.