آشپزباشی- سحر سامانی
قالب 16×22 سانتیمتری را چرب كنید، با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را هم چرب كنید. آنگاه آرد را در ظرف مناسبی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید.
سپس شكر را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا نیمی از مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید و به مدت تقریبی 12 دقیقه یا تا زمانیكه اطراف شیرینی طلائیرنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 140 درجهی سانتیگراد بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، باقیماندهی مخلوط را با تخممرغ، بیكینگ پودر، خامه، خرما و گردو مخلوط كنید و روی شیرینی در قالب بریزید.
اینك قالب را در فر بگذارید و 25 دقیقهی دیگر شیرینی را بپزید. شیرینی را در قالب خنك كنید و با چاقوی تیز ببرید (برشهای 5×5 سانتیمتری) و در ظرف زیبائی بچینید.