آشپزباشی - سهیلا جباری
در ظرف مناسبی، كره و آب را مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید تا كره حل شود.
آنگاه آرد را یكدفعه اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا خمیر از ظرف جدا شود.
خمیر به دست آمده را كنار بگذارید تا كاملا خنك شود.
سپس تخم مرغها را بهتدریج به خمیر بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
اكنون هر بار با دست مرطوب یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و مقداری از مواد میانی در مركز خمیر قرار دهید و آن را جمع كنید.
خمیرهای آماده را در روغن داغ، سرخ كنید و در صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بعد دلاپرها را در مخلوط شكر و دارچین بغلتانید و روی آن را با شكلات ذوبكرده تزئین كنید و در ظرف مورد نظر بچینید.
روش تهیهی مواد میانی
همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه ظرف حاوی مواد را روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا به شكل خمیر درآید و پس از خنك شدن، مصرف نمائید.