روشتهیه
پنیر، آرد، جوش شیرین و شکر را مخلوط کنید، سپس تخممرغها را بیفزایید تا خمیر نرمی به دست آید، خمیر را به چهار قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت مستطیل 12×3 سانتیمتری درآورید و در سینی فر که کاغذ انداختهاید بچینید و ابتدا 20 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد و سپس 6 دقیقه با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. بعد از خارجکردن از فر شیرینی را در سینی دیگری چیده و رویش شربت داغ بریزید، بعد از این که شربت جذب شیرینی شد بگذارید خنک شود و سپس کنارهها را با چاقو برش دهید و مابین سه برش از شیرینیها کرم مالیده و روی هم بگذارید، در پایان روی آن را با قهوه ترک تزیین نمایید.
طرز تهیه شربت:
آب و شکر را در قابلمهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
طرز تهیه کرم:
قیماق و پنیر لبنه را مخلوط کنید تا یکدست شوند.