تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 170 درجهی سانتیگراد گرم كنید و 2 سینی را به اندازهی 20×30 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید به گونهای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از لبهی سینی بالاتر باشد.
آنگاه كره، شكلات، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. سپس آن را كنار بگذارید تا اندكی خنك شود (10 دقیقه).
حالا آرد، پودر كاكائو و زردههای تخممرغ را به آن بیفزائید و مایهی به دست آمده را بین 2 سینی تقسیم كنید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.
همینكه مادكیك خنك شد، با برشگر به قطر 7 سانتیمتر دایرههائی از آن ببرید و كنار بگذارید. اكنون بیسكویت را آماده كنید و هر بار مقداری كرم گاناش روی هر بیسكویت بگذارید و با پالت صاف كنید.
سپس برشی از كیك روی كرم گاناش بگذارید و آن را با بیسكویت دیگری بپوشانید. اینك ساندویچ مادكیك را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیهی بیسكویت
شكر، كره و تخممرغها را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه مواد خشك را بیفزائید و خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده، اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
سپس خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.
اكنون بیسكویتها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید و روی پنجرهی سیمی خنك كنید.
روش تهیهی كرم گاناش
خامه و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و حرارت دهید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.