آشپزباشی - منیر توتونچی :
روشتهیه
کف سینی دیواره کوتاه ۴۰×۶۰ سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. آنگاه تمام مواد را در کاسه همزن ریخته و ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کاملا حجمدار و غلیظ شود. سپس مایه را در قالب ریخته و با پالت پخش کنید تا صاف و یکدست شود. حالا قالب را به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید. اکنون قالب را از فر خارج کنید، پارچهای روی آن بگذارید و اجازه دهید کمی خنک شود. اینک کاغذ روغنی بزرگی روی سطح کار بگذارید و روی آن پودر قند الک کنید و رولت را روی آن برگردانید. آنگاه کاغذ روغنی پشت رولت را جدا کرده و نان را رول کنید تا کاملا خنک شود. سپس از کرم پنیری پستهای روی نان رولت بمالید. حالا آن را رول کرده، یک ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود. اکنون آن را برش بزنید و در ظرف زیبایی بچینید. در صورت دلخواه، کمی کرم پستهای روی رولت بمالید.
روش تهیه کرم پنیری پستهای
پودر ژلاتین را روی آبی که در کاسه کوچکی گذاشتهاید، بپاشید و ۱۵ ثانیه در ماکروفر قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل شود. آنگاه پنیر و پودر شکر را کمی با همزن بزنید تا بافتش سبک و یکدست شود. سپس خامه فرمگرفته را هم اضافه کنید و هم بزنید. حالا پودر پسته را بیفزایید. در آخر، ژلاتین عمل آورده را با مواد مخلوط کنید. در صورت دلخواه، چند قطره رنگ سبز هم بیفزایید. اینک روی کرم را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
یادآوری
شما میتوانید یک قاشق سوپخوری گلاب به خامه فرمگرفته اضافه کنید.