Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:02

کلوچه حلوا

کلوچه حلوا

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 شیر ولرم 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

شکر 50 گرم

 

پودر مایه خمیر 8 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

 

تخم مرغ 1 عدد

 

هل آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

آرد به میزان لازم

 

حلوا به میزان لازم

 

زرده تخم مرغ برای تزئین 1 عدد

 

کنجد به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی 

 

شیر، یک قاشق چایخوری از شکر و مایه‌خمیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه تخم‌مرغ، باقیمانده شکر، هل و روغن مایع را در کاسه دیگری بریزید و مایه‌خمیر ورآمده را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد را کم‌کم افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید. حالا خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش یابد.

اکنون هربار توپ‌هائی به وزن 35 گرم از خمیر بردارید و داخل آن را گود کنید. اکنون یک قاشق سوپخوری حلوا داخل خمیر قرار دهید و خمیر را ببندید و در سینی چربکرده بچینید.

آن‌گاه روی کلوچه‌ها مهر بزنید و زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید. اینک سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و کلوچه‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: انواع کلوچهکلوچه حلواروش تهیه کلوچه حلواآموزش کلوچه حلواکلوچه با حلوا تعداد بازديد: 2706 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است