تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
شیر، یک قاشق چایخوری از شکر و مایهخمیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه تخممرغ، باقیمانده شکر، هل و روغن مایع را در کاسه دیگری بریزید و مایهخمیر ورآمده را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد را کمکم افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدستآید. حالا خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش یابد.
اکنون هربار توپهائی به وزن 35 گرم از خمیر بردارید و داخل آن را گود کنید. اکنون یک قاشق سوپخوری حلوا داخل خمیر قرار دهید و خمیر را ببندید و در سینی چربکرده بچینید.
آنگاه روی کلوچهها مهر بزنید و زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید. اینک سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و کلوچهها را به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.