تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
همه مواد را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر مناسب و یكدستی حاصل شود. آنگاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس آن را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل ستاره قالب بزنید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بیسكویت را بپزید.
همینكه بیسكویتها خنك شدند، رویشان را با آیسینگ رویال و ترافلهای سفیدرنگ بیارائید. اكنون بیسكویت را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.
روش تهیه آیسینگ رویال: یك عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كمكم 75 گرم پودر شكر الك كرده را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا آیسینگ صاف و براقی به دست آید.