Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

کوئین آمان (شیرینی سنتی فرانسوی )

کوئین آمان (شیرینی سنتی فرانسوی )

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم
خمیر هزارلا ۱ بسته 
شکر نصف پیمانه
کره هم دما با اتاق به میزان لازم

  

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر هزار لا را از یخچال خارج نموده به ضخامت ۱ – ۲ سانتیمتر به شکل مستطیل کشیده پهن کنید و پشت و رویش را شکر پاشی کرده و وردنه بکشید تا شکر به خمیر بچسبد و ۳ بار از طول روی هم تا بزنید.

برای کاراملایز شدن کف شیرینی ها سطح سینی فر یا کاغذ روغنی را با یک لایه کره هم دما با اتاق کاملا بپوشانید مقدار فراوان شکر بپاشید تا به کره ها بچسبند و یک لایه ضخیم شکر کف سینی داشته باشید. 

از قالب حلقه ای با قطر ۱۰ سانتی متر و ارتفاع ۳ سانتی متر استفاده کنید، دیواره‌های قالب‌ها را  را با کره فراوان چرب کرده شکر پاشی کنید و درون سینی فر بچینید. 

در روش سنتی تهیه شینی کوئین آمان می‌توانید خمیر هزارلا را به قطر ۱ سانتی متر پهن کرده و به صورت مربع های ۱۰ سانتی متری برش بزنید و گوشه‌های هر مربع را به سمت مرکز تا بزنید و با فشار دست شکل داده و داخل حلقه‌های گرد درون سینی فر قرار دهید.

در روش دیگر خمیر هزارلا را پهن کرده و از سمت ضلع بزرگتر رول کنید و سپس به اندازه ۳ سانتی متر رول را برش بزنید و هر کدام را داخل سینی فر بچینید. 

روی خمیرها را بپوشانید و ۴۵ – ۶۰ دقیقه استراحت دهید تا حجمشان دو برابر شود. سپس به مدت ۳۵ دقیقه در فر بپزید و بعد از خنک شدن از قالب‌ها جدا کرده و سرو نمایید. 

برچسب ها: دسرشیرینیشیرینی سنتیشیرینی فرانسویطرز تهیهآموزش اشپزی تعداد بازديد: 255 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است