آشپزباشی – افسانه ظروفی :
روش تهیه
ابتدا مواد میانی را آماده کنید. پوست سیبها را بگیرید و خرد کنید و همراه با پودر شکر در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه سیب را بپزید و در اواخر پخت گردو و دارچین را به آن بیفزائید و بگذارید خنک شود. در این میان خمیر را فراهم کنید. آرد را در کاسة بزرگی بریزید و وانیل و پودر شکر را افزوده و مخلوط سازید. سپس کره و تخممرغها را بیفزائید و مواد را خمیر کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با کاتر کنگرهدار قالب بزنید. روی هر خمیر قدری از مواد میانی بگذارید و خمیر را تا کنید. خمیرها را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و رویشان زردة تخممرغ بمالید و پرک بادام و پسته بپاشید. شیرینی را به مدت تقریبی 15 – 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، رویشان پودر شکر بپاشید.