آشپزباشی - محیا ربیعی
پودر بادام ، كره، آب پرتقال، و پوست پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال مخلوط كنيد تا به شکل خمير درآید.
آنگاه نیمی از شكر قهوهاي را روي میزکار بریزید و نیمی از خمير هزار لا رویش باز كنيد.
سپس نيمي از مایه بادامی را روی خمير بريزيد و صاف كنيد.
حالا خمير را از دو طرف عرض آن تا وسط خمير رول كنيد تا هر دو رول خمیر به هم برسند.
اکنون با فشار دست، خمير را به هم بچسبانید. اینک خمير را در كاغذ روغني بپيچيد و نيم ساعت در فريزر قرار دهيد.
به همين ترتیب خمير هزار لاي دیگر را نیز آماده کنید.
آنگاه فر را با دمای ٢٠٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد وخمير را به عرض يك سانتيمتر برش دهيد و در سيني چرب کرده شیرینیپزی بچينيد.
حالا پالمرزها را به مدت تقریبی ١٥ دقيقه در فر بپزيد تا طلائی رنگ شوند. در اين میان، میتوانيد شربت فراهم كنيد.
همینکه شیرینی پالمرز را از فر درآورید، شربت را رویشان بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیهشربت
پودر شكر ، كره، پوست پرتقال و آب پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) قرار دهيد .
سپس آب داغ را به آن بیفزائید و مواد را هم بزنيد تا شربت غلیظی حاصل شود.