Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:11

زولبیا

زولبیا

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 نشاسته گل 500 گرم

 

ماست پرچرب 500 گرم

 

بیکینگ پودر به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه شربت بار:

 

آب 400 میلی لیتر

 

شکر 1 کیلوگرم

 

جوهر لیمو  یک دوم قاشق چایخوری

 

بادکا (گلوكز) 100 گرم

 

گلاب 100 میلی لیتر

 

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

نشاسته و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید. حالا مایه فراهم کرده را در قیف مخصوص زولبیا بریزید و هربار به اندازه یک پینچ بیکینگ‌پودر به آن بیفزائید و با چوب مخصوص داخل قیف، آن را هم بزنید.

سپس روغن را در ظرف مناسبی بریزید و حلقه‌های مخصوص را درون آن قرار دهید تا داغ شود. اکنون از مایه زولبیا درون این حلقه‌ها بریزید و زولبیا را سرخ کنید. حالا زولبیا را از روغن درآورید و درون صافی بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.

زولبیا را پس از خنک شدن، درون شربت بریزید.

روش تهیه شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: شیرینی سنتیزولبیاروش تهیه زولبیامواد لازم زولبیاشیرینی ماه رمضان تعداد بازديد: 2047 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است