تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
نشاسته و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آنگاه روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید. حالا مایه فراهم کرده را در قیف مخصوص زولبیا بریزید و هربار به اندازه یک پینچ بیکینگپودر به آن بیفزائید و با چوب مخصوص داخل قیف، آن را هم بزنید.
سپس روغن را در ظرف مناسبی بریزید و حلقههای مخصوص را درون آن قرار دهید تا داغ شود. اکنون از مایه زولبیا درون این حلقهها بریزید و زولبیا را سرخ کنید. حالا زولبیا را از روغن درآورید و درون صافی بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.
زولبیا را پس از خنک شدن، درون شربت بریزید.
روش تهیه شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آنگاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.