آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه زرده تخممرغ را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. حالا قهوه را در آبجوش حل كنید و به مایه بیفزائید.
آرد، بیكینگ پودر و پودر فندق را با یكدیگر مخلوط نمائید و درون مایه، بریزید تا به صورت خمیر در آید.
سپس خمیر را به طول 20 سانتیمتر رول كنید، در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه، در فریزر نگهدارید تا سفت شود.
اینك به كمك چاقوی تیزی، حدود 40 دایره از خمیر به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر، ببرید و با فاصله، در سینی پوشانده از كاغذ روغنی بچینید.
سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت 10 دقیقه، یا تا زمانی كه شیرینیها طلائی رنگ شوند، بپزید و بگذارید خنك شوند.
اینك بین هر دو عدد بیسكویت، كرم بمالید و با فندق تزئین كنید.
روش تهیه كرم میانی: پودر قهوه را در آبجوش حل كنید. كره و پودر شكر را با یكدیگر مخلوط كنید و قهوه را به آن بیفزائید.
نكات خواندنی
برای نگهداری شیرینیهای نوروز، شیرینی را در ظرف در دار بچینید و به منظور جلوگیری از چسبیدن شیرینیها به یكدیگر ورقهای از كاغذ روغنی بین لایههای آن بگذارید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا شیرینی تازهتر بماند و طعم خود را حفظ كند.