Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

بیسكویت فندق با كرم قهوه

بیسكویت فندق با كرم قهوه

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم 60 گرم

 

پودر شكر 50 گرم

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

قهوه فوری 2 قاشق چایخوری

 

آب‌جوش 2 قاشق چایخوری

 

آرد 125 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر فندق نرم 25 گرم

 

فندق نصف كرده برای تزئین 10 عدد

 

مواد لازم كرم میانی

 

قهوه فوری یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب‌جوش یك‌و یك دوم قاشق چایخوری

 

كرم نرم 30 گرم

 

پودر شكر  150 گرم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 آن‌گاه زرده تخم‌مرغ را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. حالا قهوه را در آب‌جوش حل كنید و به مایه بیفزائید.

 آرد، بیكینگ پودر و پودر فندق را با یكدیگر مخلوط نمائید و درون مایه، بریزید تا به صورت خمیر در آید.

 سپس خمیر را به طول 20 سانتیمتر رول كنید، در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه، در فریزر نگه‌دارید تا سفت شود.

 اینك به كمك چاقوی تیزی، حدود 40 دایره از خمیر به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر، ببرید و با فاصله، در سینی پوشانده از كاغذ روغنی بچینید.

سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت 10 دقیقه، یا تا زمانی كه شیرینی‌ها طلائی رنگ شوند، بپزید و بگذارید خنك شوند.

 اینك بین هر دو عدد بیسكویت، كرم بمالید و با فندق تزئین كنید.

روش تهیه كرم میانی: پودر قهوه را در آب‌جوش حل كنید. كره و پودر شكر را با یكدیگر مخلوط كنید و قهوه را به آن بیفزائید.

نكات خواندنی

برای نگه‌داری شیرینی‌های نوروز، شیرینی را در ظرف در دار بچینید و به منظور جلوگیری از چسبیدن شیرینی‌ها به یكدیگر ورقه‌ای از كاغذ روغنی بین لایه‌های آن بگذارید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا شیرینی تازه‌تر بماند و طعم خود را حفظ كند.

 

برچسب ها: بيسكويتآموزش بيسكويتانواع بيسكويتدستور بيسكويتطرز تهيه بيسكويتبیسكویت فندق با كرم قهوهبيسكويت با فندوق تعداد بازديد: 1629 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است