آشپزباشی
خمیر را از پهنا به دو قسمت كنید و هر قسمت را از درازا به قطعههای 2 سانتیمتری برش دهید تا نوارهائی به طول 10 و عرض 2 سانتیمتر به دست آید.
آنگاه هر یك از نوارها را بتابانید و با فاصله، در سینی بگذارید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانی كه طلائیرنگ شوند، بپزید.
حالا صبر كنید تا پیچكها خنك شوند. سپس سر هر یك از آنها را در شكلات فرو ببرید. بعد روی فویل بگذارید. و صبر كنید تا شكلات ببندد.
اینك پیچكها را در ظرف دردار مناسبی قرار دهید و در هنگام گردش میل نمائید.